Tisdag 28 oktober 2014

Gyllene tider råder på Kungsbackafjorden då sydliga vindar blåser på dag ut och dag in. I helgen var vi några som körde Fjordracet och reggade tider – mycket sporrande! Jag har av olika skäl inte kunnat paddla något mer och frustrationen tilltar rejält när man får rapporter från olika kanaler om att kompisarna är ute och surfar av hjärtans lust. Igår såg jag på Facebook att Trent i sin ski spottats utanför Lindholmen på morgonkvisten. Idag fick jag mess från Joel att han slipat till rekordet på Fjordracet ännu en gång. *GAAAAHHHHH* Jag vill också ut! Dock gläder det mig massor att åtminstone mina vänner utnyttjar de finfina förhållanden som råder. Speciellt glädjer jag mig åt min fru som är ledig, frisk och som i skrivande stund vindurfar som en tok på fjorden.

40-minutersgränsen är nu spräckt. 39.49 lyder det nya rekordet. Snyggt Joel!
Se mer om Fjordracet här

IMG_0532

Joel efter avslutat race vid ‘Daggis’. Foto: Elin

Categories:

Comments are closed

Blogarkiv
Blogkategorier