Hej!
Jag heter Emma Levemyr och har paddlat surfski sedan 2011. För mig är det mixen av adrenalin, surf, äventyr, att få vara på havet och fysisk träning som får mig att fortsätta hålla på med sporten. I Göteborg (och Sverige) har dessutom en otroligt härlig surfskicommunity växt fram och det sociala är nog så viktig för mig.

Jag gillar att tävla och har hunnit med ett antal VM och EM i surfski. Konkurrensen inom sporten växer sig starkare för varje år, speciellt i damklassen, vilket är väldigt roligt. Mina främsta meriter är en bronsmedalj i Surfski EM 2022, ett VM guld i mastersklassen (+35) i Frankrike 2019 och en femteplats och näst bästa Europé i Surfski VM på Lanzarote 2021.

Bronsmedalj på surfski EM 2022

Dock brinner jag allra mest för att paddla och surfa i stora vågor. Det är helt fantastiskt på flera sätt. Det som ligger mig lika varmt om hjärtat är att se hur sporten växer och att vara med och hjälpa till att få ut fler folk i surfski på havet. Att få vara med när någon fångar sin första surf är obetalbart. Genom att vara surfskiåterförsäljare och jobba med surfskikurser får jag större möjligheter att få ut fler på vattnet och jag får träffa många trevliga människor där flera av dem blir en del av vår härliga surfskicommunity.

Jag har lärt mig en hel del om surfski racing av Dawid Mocke