Westcoastsurfski.se

Idén föddes i samband med att Västkust Surfskis Filmfestivals hemsida kraschade lagom till just filmfestivalen. Det var dags att skaffa en bättre domän än den gratisdomän vi hade, och ett bättre ställe att ha den på. Samma sak gällde egentligen med Vågryttarens hemsida, den hade också ballat ur lagom till just Vågryttaren.
Under filmfestivalen skramlade vi ihop pengar till ny domän och webbhotell och efter lite brainstorming och utlåtande från några kom vi fram till att skapa sidan westcoastsurfski.se under vilken alla våra events skulle få bo; såsom filmfestivalen, Vågryttaren, Vagnryttaren, KISS, Surfskidagen mm. Och ganska snart fick vi fram syftet med sidan, förutom att fysiskt vara paraply till eventsen). Vi ville ha en sida för att locka in de nyfikna surfskinybörjarna i sporten, en sida för de som inte har Facebook, få historik över bra information från våra många medlemmar och samla viktig information kring säkerhet liksom göra den sökbar. En surfskiportal-isch helt enkelt. Så här blev resultatet: www.westcoastsurfski.se

Vågryttarens hemsida har ni här
Filmfestivalens hemsida har ni här

Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och bidra till att sidan växer och förändras till det bättre. Inget är hugget i sten, känn dig välkommen att komma med feedback, förslag till förändringar, bidrag i form av bilder och text, idéer osv.
Jag passade även på att de min egen blogg ett litet ansiktslyft. Hoppas ni gillar det.

Categories:

Comments are closed

Blogarkiv
Blogkategorier