Jag skulle vilja presentera den nya klubben ’Gottskärs Vattensportklubb’ (GVK). Klubben startades 2021 på initiativ av Henning Jensen och Pontus Ny och än så länge har klubben en surfski och en SUP sektion. Syftet med klubben är att vara en lokal klubb i Gottskär/Onsala/Kungsbackafjorden där medlemmar ska kunna träna, utvecklas tillsammans och ha en plats att mötas på. Klubben vill öka intresset för vattensporter i Gottskär och erbjuda en gemenskap för likasinnade. 

Ambitionerna är att driva kurser och träningar för medlemmar och få en växande ungdomsgrupp inom både surfski och SUP. Vi vill vara en klubb för alla åldrar och nivåer och vi tror att andra vattensportsdicipliner kan få plats i föreningen på sikt.

Vi har nu lokaler bakom Hamnkrogen med tillgång till omklädning, toalett och dusch. Extra glada är vi över att vi redan nu förfogar över två surfskis. Det betyder att du inte måste skaffa egen dyr utrustning, det räcker med att bli medlem i klubben.

Vad behöver klubben för att växa? Fler eldsjälar som vill driva klubbträningar, kurser, arrangera tävlingar, få in ungdomar. Och fler medlemmar såklart.
Klubben kommer erbjuda nybörjarkurs i surfski i juni för medlemmar. Kursen kommer hållas av mig och Henning Jensen och bestå av två tillfällen.

Läs mer om föreningen på facebooksidan

Categories:

Comments are closed

Blogarkiv
Blogkategorier