Tjena alla! Nu är säsongen i full gång och jag själv klurar på när jag kan stoppa undan torrdräkten och dra på mig det så härligt doftande neoprenet istället. Vill bara påminna alla om några saker:
1.      Ni har väl skaffat en försäkring till era surfskis? Om det inte redan ingår i hemförsäkringen så kan den oftast köpas till för ca 300kr. För er som är medlemmar i västkust surfski kan försäkring köpas till för 220kr per ski. Det blir tyvärr snabbt dyrt att reparera en surfski även om det bara är små skador på den. Kom igen nu och få tummen ur och försäkra er ski!

Rätt var det är så är olyckan framme…

2.      Events: Jag vill lobba för några goa events och tävlingar som rycker närmare, det är hög tid att boka in i kalendern och börja tänka på logistiken:
*Kajakorienteringen i Fjällbacka 12 maj. Ett gratisevent i ett av Sveriges vackraste paddelvatten. Skön fika och grill efteråt. Är du inte tävlingsinriktad så ta det som en upplevelse att få se några av de vackraste platserna i Fjällbacka skärgård. Ca 90-120 minuters paddling. Läs mer här

Kajakorienteringen i Fjällbacka – SÅ VACKERT och SÅ TREVLIGT!

*Surfskidagen 20 maj: kom och prova de flesta märken och modeller svenska marknaden har att erbjuda. Ta med något att lägga på grillen och eget neopren. Kom och prova, tjöta och häng.

*Årets första surfskitävling – South Skåne Ocean Race, del i Surfski Open. Häng med till Skåne och tävla, få ett bra träningspass. Tycker du elitbanan är för lång så skcika ett mejl till Camilla så fixar hon en kortare bana med mindre allvar. Tävling är inte bara för elit! Det blir paddlingsevent både lördag och söndag plus härligt häng och grill lördag kväll. Jag åker ner från Göteborg, vem hänger på?

South Skåne Ocean Race – vem ska med mig dit?

*KISS i Varberg. Skönt paddelhäng fre-sön, gemensam paddling för de som vill, nybörjarprovapå, grill, ins-and outs, kanske en lifesavingturnering, dw om det blåser, testar kompisarnas skis etc. Helt gratis och det är vi själva som bestämmer vad vi hittar på. Boka in dig på campingen eller tälta!
*Vågryttaren och Riksmästerskap i SS2/dubbel 17-18 juni.  Välkommen att paddla, grilla, häng och bo med oss i Göteborg. Vi hoppas få ihop många dubblar och på så vis få många deltagare i varje klass. Tävlingen körs över två dagar för att maximera deltagarantal i varje klass/tillgång till dubbelskis. Tävling i SS1 kör vi samtidigt. Hemsidan kommer uppdateras snart men boka redan nu i kalendern.
Våren ansen väl vara slut sen men glöm inte bort att träna på för att vara med på SM i Helsingborg/SM-veckan. Det blir skitkul!
Kolla i min kalender för länkar, datum etc på alla eventsen.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Blogarkiv
Blogkategorier